Som compatibles amb les principals marques de mòbils i tauletes amb sistema Android 9 o superior. Segons la combinació de marca i versió d'Android (generalment amb versió Android 8) és possible que et trobis amb alguns problemes d'estabilitat. Et recomanem que actualitzis el sistema operatiu del teu dispositiu Android sempre que puguis.

Per a gaudir de FilminCAT en el teu dispositiu Android, només hauràs de descarregar l'app de FilminCAT que trobaràs en el Google Play d'Android. Pots trobar-la també aquí.

Per a això assegura que tant el dispositiu com Google Play estan correctament configurats a Espanya. Si es troba configurat en un altre país podries tenir problemes per a descarregar l'app.

Com en qualsevol dispositiu, quan hagis instal·lat l'app, introdueix el teu email d'usuari i la teva contrasenya (o crea un compte si no la tens) i podràs navegar per tot el catàleg de FilminCAT.