L'aplicació de FilminCAT requereix iOS 15 o superior. Pots comprovar l'última versió d'iOS visitant aquest enllaç i l'última versió de l'app des d'aquí.

Només garantim un bon accés a FilminCAT des de l'app. Simplement, has de descarregar l'app en el teu mòbil o tauleta buscant 'FilminCAT' en l'Apple Store.

Per a això assegura que tant el dispositiu com l'Apple ID estan correctament configurats a Espanya. Si es troba configurat en un altre país, podries tenir problemes per a descarregar l'app.

Quan hagis instal·lat l'app, introdueix el teu email d'usuari i la teva contrasenya (o crea un compte si no el tens) i podràs navegar per tot el catàleg de FilminCAT.